Select Page

“I cook with French accent”

My recipe?

Product, Cooking, Sharing.

Carefully selected quality products, cooked with respect and passion, sharing of a warm moment.

News

Daily menu & more
Tuesday to Friday 11:30-14:30

La Table de Laurence
Friday & Saturday 18:30-22:30

And what do you eat for lunch?

Daily menu or My♥Burger?
one phone call is all it takes

Menus

Fancy a nice little dish cooked by Laurence?

Original and light – I cook as always with fresh products – and of course with my now famous French accent; everything is home-made.

Lunch

From Tuesday to Saturday I cook your dish of the day with fresh and regional products. A meat dish, often a classic of French cuisine reinterpreted, and a vegetarian dish. Or why not a My♥Burger.

Tuesday to Friday 11:30 to 14:30
Saturday lunchtime closed until the end of August

Reservations are recommended for 2 or more people

Diner

Twice a week I prepare a menu in which you will find all the spirit of my cooking, inspired by my culinary experiences and the products of my region; an original and fresh cooking as I like it.

Friday and Saturday 18:30 to 22:30

Only with reservation

This site is currently being translated, thank you for your understanding.
For any information request, please call me at +41 79 355 70 13.

LUNCH 20 to 23 JULY

Mardi à Vendredi 11:30-14:30
(Samedi midi fermé en juillet et août)

MENU 23

SALADE Vinaigrette maison
ou SOUPE FROIDE

LE SAUCISSON VAUDOIS

Saucisson Vaudois, Pommes de terre au four, Epinards, Agrumes, Noisettes, Vinaigrette maison

ou

LE QUINOA AUX HERBES

Salade de Quinoa blanc aux hernes fraiches, Oeufs, Vinaigrette Maison

DESSERT du jour

• La Table • JULY •

MENU 38

LES LEGUMES et LE FROMAGE D’ALPAGE

Alpine cheese ice cream, mini Ratatouille, Basil

LA VOLAILLE et L’AUBERGINE

Chicken breast stuffed with Basil, Cream of aubergine, Spelt tagliatelle, Jus

LA FRAISE et LE BASILIC

Let yourself be surprised

My♥Burger
18

Potatoes with Sauce
3

&mehr…

They are talking about

Gestern durften wir zum Mittagessen deine Burger kosten.

Kompliment, sie waren sehr lecker und haben uns sehr gut geschmeckt😊!

Februar 2021

Philipp G.

La cuisine est un Art.
Laurence le maitrise à la perfection.
Etre reçu à sa table est un privilège.
Les vins s’en sont trouvés magnifiés.
Merci pour ces instants de pur bonheur !

Raymond P.

Cuisine précise, franchise de goût, magnifiques matières premières… et tout cela brillamment exécuté!

Ajoutez un cadre chaleureux et lumineux, une hôtesse attentionnée et prévenante…

Un cocktail de sensations et de bonheur qui font dire aux commensaux du jour : NOUS REVIENDRONS!

Arnaud M.

The best Burger in Town.

Patrick V.

Liebe Laurence
Wir durften am Samstag Abend das wundervolle Valentinsmenue geniessen.
Die einzelnen Gänge haben uns an die feine japanische Küche erinnert, die wir Ende 2019 in Japan erleben konnten.
Vielen Dank für diese Überraschung.

P & W H.

Nicht nur ein Genuss; auch ein Fest für die (alle) Sinne !
Danske für den Schönen Abend.

Susanne et Ulrich

On essuie les plâtres Chez elle!
Elle, qui a eu la Passion, D’une cuisine savoureuse,
“L”égère qui vous donne des Ailes !
Laurence, le fruit de ta passion est Magnifique! Avec tant de zèle. Tous nos vœux pour “L”
Que tu animes avec tant de Cœur!

Anne-Cécile et Gérald Wyss

Ein weiterer unvergesslicher Abend mit lieben Freunden bei dir.
Vielen Dank für das fantastsche Essen, serviert von einer charmaten Gastgeberin.
Freue mich schon auf’s nächste Mal.

Michael U

Here’s to the Queen, Of texture and of taste !
Since we all ask for “seconds” There’s nothing left to waste.
As to the wine, so many choices And which was the best ? Just too many voices !
But what is sure, We all adore to return “ici, more + more + more.
Much love

Helen

Quelle belle découverte que ta table d’hôte ! Une merveille pour les papilles, remplie de surprises gustatives! Le décor est parfait pour ce “délicieux” moment de vie que tu nous as offert ! Et toi tu es la cerise sur le gâteau de ce magnifique concept! Ne change rien et continue de t’éclater dans ta cuisine !

Nana, Lorenzo, Isabelle, Pevrine et Sylvie

0

cooking in progress