“I cook with a French accent”

My recipe?

Products, Cooking, Sharing.

Carefully selected quality products, cooked with respect and passion, and sharing of a warm moment.

News

Autumn menu &more

And what are you eating for lunch?

Today’s menu ?
A phone call is all it takes

Menus

Fancy a nice little dish cooked by Laurence?

Original and light – I always cook with fresh products – and of course with my now famous French accent; everything is home-made.

LUNCH 26-28.01

Wednesday, Thursday and Friday
11:30am-2:30pm

SALAD with home-made vinaigrette or SOUP

LE BOEUF et LA CAROTTE

Beef stew with carrots, mashed potatoes, sauce

or

LE QUINOA, L’ORANGE et L’OEUF

Quinoa, orange, fennel, pine nuts, soft-boiled eggs

DESSERT

MENU
Meat 25 / Vegetarian 23

Dinner

Twice a week I prepare a menu in which you will find all the spirit of my cooking, inspired by my culinary experiences and the products of my region; a fresh and original way of cooking, just as I like it.

Bookings are required

La Table de Laurence

Friday and Saturday
6:30-10:30pm

LES LEGUMES et LE FROMAGE D’ALPAGE

Cream of Alpine cheese, seasonal vegetables, lavender shortbread

LE BOEUF et L’ECHALOTE

Beef Topside, shallot puree with red wine, potatoes, juice

LE MARRON ET LE CITRON

Iced chestnut and lemon parfait

MENU 43

Feedbacks from my guests

Gestern durften wir zum Mittagessen deine Burger kosten.

Kompliment, sie waren sehr lecker und haben uns sehr gut geschmeckt😊!

Februar 2021

Philipp G.

La cuisine est un Art.
Laurence le maitrise à la perfection.
Etre reçu à sa table est un privilège.
Les vins s’en sont trouvés magnifiés.
Merci pour ces instants de pur bonheur !

Raymond P.

Cuisine précise, franchise de goût, magnifiques matières premières… et tout cela brillamment exécuté!

Ajoutez un cadre chaleureux et lumineux, une hôtesse attentionnée et prévenante…

Un cocktail de sensations et de bonheur qui font dire aux commensaux du jour : NOUS REVIENDRONS!

Arnaud M.

The best Burger in Town.

Patrick V.

Liebe Laurence
Wir durften am Samstag Abend das wundervolle Valentinsmenue geniessen.
Die einzelnen Gänge haben uns an die feine japanische Küche erinnert, die wir Ende 2019 in Japan erleben konnten.
Vielen Dank für diese Überraschung.

P & W H.

Nicht nur ein Genuss; auch ein Fest für die (alle) Sinne !
Danske für den Schönen Abend.

Susanne et Ulrich

On essuie les plâtres Chez elle!
Elle, qui a eu la Passion, D’une cuisine savoureuse,
“L”égère qui vous donne des Ailes !
Laurence, le fruit de ta passion est Magnifique! Avec tant de zèle. Tous nos vœux pour “L”
Que tu animes avec tant de Cœur!

Anne-Cécile et Gérald Wyss

Ein weiterer unvergesslicher Abend mit lieben Freunden bei dir.
Vielen Dank für das fantastsche Essen, serviert von einer charmaten Gastgeberin.
Freue mich schon auf’s nächste Mal.

Michael U

Here’s to the Queen, Of texture and of taste !
Since we all ask for “seconds” There’s nothing left to waste.
As to the wine, so many choices And which was the best ? Just too many voices !
But what is sure, We all adore to return “ici, more + more + more.
Much love

Helen

Quelle belle découverte que ta table d’hôte ! Une merveille pour les papilles, remplie de surprises gustatives! Le décor est parfait pour ce “délicieux” moment de vie que tu nous as offert ! Et toi tu es la cerise sur le gâteau de ce magnifique concept! Ne change rien et continue de t’éclater dans ta cuisine !

Nana, Lorenzo, Isabelle, Pevrine et Sylvie

0

cooking in progress